PDI-remarketing (pre-delivery en post-delivery inspection)

 

 

Leveringsklaar maken van nieuwe voertuigen, voorbereiden van eindecontractwagen op de verkoop. De voertuigen worden gescreend, gereinigd, gecontroleerd op gebruikschade, de technische toestand wordt vastgesteld. De opdrachtgever krijgt een objectief rapport met ondersteuning van digitale foto’s. Daarna zijn de voertuigen klaar voor remarketing.

Reverse Intake

 

 

De reverse intake, voor eigenaars van eindecontractwagens. Een chauffeur-expert van Belcar komt ter plaatse voor een expertise. Zijn expertiseverslag – met foto’s, een beschrijving van de wagen en een begroting van de schade - wordt ondertekend door de bestuurder, ter plaatse afgeprint met handtekening en in real time gecommuniceerd aan de vlootverantwoordelijke en de leasingmaatschappij. U beschikt meteen over een ontegensprekelijk, transparant document.

Expertise

 

 

Onze experten weten wat schade is. Bij Belcar volgen we de Renta norm. Deze norm is bepaald in samenwerking met alle autoverhuurbedrijven. Zo creëren wij duidelijkheid naar de bestuurder en de verhuurder en dit voor korte en lange termijn verhuur. Meer info vind je op www.renta.be.