Verhuur korte termijn

 


Belcar beschikt over een vloot van ruim 650 voertuigen die we op korte termijn te huur kunnen aanbieden. Belangrijker is echter dat we meedenken met de klant, en samen zoeken naar een formule die naadloos aansluit bij de verlangens, noden en behoeften van de autogebruiker. Op die manier zijn we in staat flexibel in te spelen op alle vragen waarmee onze klanten zoal kunnen worstelen.
Het voertuig wordt via ons transportbedrijf aan huis of in een van onze vestigingen geleverd, en later ook opgehaald.
Hebt u dringend nood aan een bestelwagen voor een korte periode? Een telefoontje volstaat. Is uw vervoersprobleem iets complexer? Wilt u voor een langere periode een voertuig huren? Wij gaan met u op zoek naar een oplossing, en dokteren een manier uit die tegemoetkomt aan uw noden.

 

Soms is een tijdelijke auto een slimme auto

 

Stel: U wilt als bedrijfsleider twee nieuwe werknemers aantrekken. Ze beginnen over drie weken en hebben nood aan een auto. Toch schrikt u er begrijpelijkerwijs voor terug om meteen een leasingcontract voor een lange periode af te sluiten. De werknemers zijn op proef. Bovendien wilt u, gezien de huidige conjunctuur, de nodige voorzichtigheid aan de dag leggen.
Beerens gaat samen met u op zoek naar een pasklare oplossing. Die kan er bijvoorbeeld in bestaan dat we u voor een redelijk maandelijks huurbedrag tijdelijk twee auto’s ter beschikking stellen, met de optie om het kortlopende contract na verloop van tijd om te zetten in een langetermijncontract.
Na de proefperiode besluit u slechts één werknemer vast in dienst te nemen, en het contract van de andere niet te verlengen. U levert één auto weer in. Voor de werknemer die in dienst blijft, wordt het tijdelijke huurcontract omgezet in een leasingcontract voor een langere periode. In afwachting van de nieuwe wagen blijft de werknemer de huurwagen gebruiken als aanloopwagen.
U bent slim geweest, want u hebt gekozen voor de voordeligste werkwijze. U hangt niet vast aan twee dure leasingcontracten, en vervelende kosten zoals annulatie- en wederbeleggingsvergoedingen zijn u bespaard gebleven.